Tohtori Frankenstein voittaa kuoleman

Esitysajat

Liput

20€
Ryhmäalennus: -10%
(yli 10 hlön ryhmät)

 

Teatteri Päivölän lipunmyynti:

040 762 1990

Huomioitavaa

- Vain käteismaksu!
- Teatterin lipunmyynti on avoinna tunnin ajan ennen esitystä. Varatut liput on lunastettava viimeistään 20 min. ennen esityksen alkua.

Mary Shelley oli vasta 18-vuotias kun hänen kirjoittamansa romaani Frankenstein – Uusi Prometheus ilmestyi vuonna 1818. Frankenstein on tiedemies, joka kursii hautausmaalta kaivetuista ruumiinkappaleista kokoon olennon, jonka herättää henkiin sähköllä. Kirjaa pidetään ensimmäisenä science-fiction teoksena. Aikalaisille oli käsittämätöntä, että teinityttö pystyisi luomaan tällaisen tarinan..

 

    Facebook: Tohtori Frankenstein voittaa kuoleman -tapahtuma

 

Teatteri Päivölä ja Vuohi sukeltavat syksyllä hirviöiden maailmaan.

Osaako hirviö rakastaa? Voiko ihminen tulla jumalaksi? Miksi Ville Valo on niin pirun seksikäs? Näitä ja monia muita hyviä kysymyksiä pohditaan loppukesästä Hyvinkään Ridasjärvellä kun ensi-iltaan tulee Tohtori Frankenstein voittaa kuoleman.

Viime kesän menestysnäytelmä Kirsikkatarhan tekijät palaavat rikospaikalle, tällä kertaa tutkimaan klassista hirviömyyttiä.

Lavalla nähdään paljon tuttuja kasvoja sekä muutama uusi tuttavuus. Myös toissakesän Nuolikärppänä tunnettu Miro Lopperi palaa Ridasjärvelle. Tässä välissä hänet on nähty mm. Kansallisteatterin Julia & Romeossa sekä Ryhmäteatterin Seitsemässä veljeksessä.

 

Esityspaikkana viime vuoden Kirsikkatarhastakin tuttu upea satavuotias lato Majamäen pihapiirissä.

Työryhmä: Annika Hartikka, Pekka Kiiliäinen, Tuomas Korkia-Aho, Miro Lopperi, Juho Mantere, Esa-Matti Smolander